A cégről

Egy kis csapat rugalmassága, a nagyok profizmusa.

Ez a Segéd 2002 Kft.

 

Az optimálisra törekszünk

Az észszerű megoldásokban hiszünk. Abban, hogy egy jól tervezett ellátási lánc rövidtávon pontosabb munkát, zavartalan termelést, hosszú távon pedig jelentős költség csökkenést hoz magával.

A Segéd 2002 Kft-nél azért dolgozunk, hogy szolgáltatásaink révén egyszerűsítsük az anyagbeszerzést, levegyük az adminisztratív és logisztikai teendőket partnereink válláról, ezáltal hozzásegítsük őket gyártási folyamataik optimalizálásához.

Profi csapat, emberi lépték

Cégünk 15 éves múltja és kollégáink sokévnyi gyártó cégnél szerzett anyagbeszerzői tapasztalata által jól ismerjük számos terület igényeit.

Ennek köszönhetően profi, teljes körű szolgáltatást tudunk biztosítani. Partnereink napi munkáját dedikált kapcsolattartóink segítik a gyors és hatékony ellátás érdekében.

Beszerzés A-tól Z-ig felesleges körök nélkül

Vállaljuk komplett beszerzési folyamatok lemenedzselését, egyedi igények szerint is. Partnereinknek nem csak munkaerőt és időt takarítunk meg, hanem a logisztikai teendőket is átvállaljuk.

Határidőre biztosítjuk a kívánt technológiai és minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket. Felkutatjuk a legjobb hazai beszállítókat, a gyors ellátás érdekében pedig a folyamatosan használt termékeket a felhasználás ismeretében raktáron tartjuk, és lehívásra szállítjuk.

 

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

 

Minőségpolitika